Projecten

Moto Guzzi 850 GT 1973

Deze 850 GT is door ons technisch gerestaureerd. We hebben niets aan het toeval overgelaten. Motorblok Krukas vervangen 1000 CC Gilardoni cylinders waren reeds vernieuwd en zijn gehandhaafd. Er zijn tuimelaars gemonteerd van het Tonti model. Cylinderkoppen zijn vervangen en volledig gereviseerd met nieuwe geleiders en kleppen. Versnellingsbak Volledig gedemonteerd…

voertuignummer : 2429

Bekijk dit project

Moto Guzzi 850 GT California 1973

We hebben deze motor in opdracht van de eigenaar technisch beetgepakt. Motorisch Remmen Brandstofsysteem Volledige inspectie Zie afbeeldingen

voertuignummer : 2409

Bekijk dit project

Moto Guzzi 850 GT California 1973

"Deze Guzzi is in opdracht van Jan technisch gerestaureerd. Het betreft een revisie van het motorblok. De motor wordt voor de rest grondig beetgepakt Een algehele inspectie behoort tot het takenpakket. Zie afbeeldingen."

voertuignummer : 490

Bekijk dit project

Moto Guzzi California II

Peter heeft deze Guzzi in Duitsland gekocht. We hebben de motor opgehaald en de motor nagezien. Een koprevisie, nieuwe koppeling en een volledige inspectie hebben we uitgevoerd. Peter is er erg blij mee.

voertuignummer : 2424

Bekijk dit project

Moto Guzzi California 1100 (1995)

Wim heeft ons gevraagd of we zijn Guzzi konden nakijken. Hij had electrische problemen en liep niet lekker. In Belgie kun hij nergens met zijn motor terecht. De koppen moesten gereviseerd worden en de storingen in het het electrisch circuit verhelpen.

voertuignummer : 2420

Bekijk dit project