Werkplaats

De werkplaats

Het hart van ons bedrijf. Motoren worden hier onderhouden, gebouwd, nieuw leven ingeblazen en gerestaureerd. We hebben inmiddels een aardig machinepark opgebouwd. Veel van het restauratiewerk gebeurd dan ook hier. Draaien, frezen, polijsten en stralen. Uitbesteed wordt het spuitwerk, revisie van krukas en cylinderkoppen en cylinders.

Hieronder kunt u bekijken wat we zoal doen: restauratie, revisie en service & onderhoud. Veel plezier met deze tour.

  • Showroom van onze Guzzi-motoren
  • Restauratie van uw Guzzi-motor
  • Revisie van uw Guzzi-motor
  • Service & onderhoud van uw Guzzi-motor
Ruim 40 jaar Guzzi-ervaring

Onze showroom

  • In onze showroom kunt u alle Guzzi’s tegenkomen, van de Falcone tot de California. Van de V7 Sport tot een V11 Sport. Op onze website kunt u dit goed bijhouden! Restauratie en revisies zijn onze hoofdzaak geworden.

  • In de showroom vindt u dus ook motoren waar we nog aan willen beginnen! U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een kop vers gezette koffie en een nadere kennismaking. Kortom, een bezoek meer dan waard. Vooraf een afspraak is fijn.

Restauratie, revisie & service

Uw Guzzi-motor is in goede handen bij BCI Motorbikes. Wij regelen de restauratie, revisie, service én onderhoud.

Restauratie

Ècht restaureren is een vak apart. Voor ons begint het verhaal bij het blok. Altijd! Dat moet gewoon goed en veilig zijn.

 

Wij bekijken bij onze voorraad per motor altijd wat nodig is en zoeken naar de balans. Restaureren is een gevoelskwestie.

Revisie

Voor alle revisiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht met vooraf een prijsopgave van de kosten.

 

Cylinderkoppen die moeten worden gereviseerd of op loodvrije benzine aangepast, het slijpen van krukassen, nokkenassen, straalwerk, het plaatsen van oliefilters in filterloze modellen.

service & onderhoud

De werkplaats is goed uitgerust met alle gereedschappen en apparatuur en Peter heeft inmiddels zo’n 40 jaar sleutelervaring.

 

U bent bij ons aan het juiste adres voor: Draai- en freeswerk, stralen, reinigen en polijsten. Onderhoud aan de latere Guzzi’s is natuurlijk geen probleem. We leggen ons toe op het hele Moto Guzzi gamma.

Wat klanten zeggen