About Us

Over ons

BCI Motorbikes staat elke dag voor u klaar!

Ik, Peter Impens, begon onder de naam BCI in 1982 een motorzaak. Motoren hebben altijd iets magisch voor mij gehad, een kloppend hart. Ik heb altijd al de drang gehad om er mee te rijden, er aan te sleutelen en kijken waar de grenzen lagen - met een ware passie voor techniek.

Wat als jeugdliefde begon kwam op het zakelijk pad terecht. Om van mijn hobby een beroep te maken was echter nog een hele uitdaging. Ik begon met BMW. Greenib bv (de BMW importeur destijds) werd Moto Guzzi importeur, en ging daarna zonder BMW verder. Ik koos voor Guzzi en werd exclusief Moto Guzzi dealer in 1982. In 1987 kwam mijn vrouw Annemieke de zaak versterken.

Eigen showroom

Het magazijn is uitgebreid en gevuld met een grote onderdelenvoorraad

Exclusief Guzzi

Veel restauraties en motoren bouwen die wij willen bouwen. Geen dealer.

Kritisch en precies

Onze drijfveren zijn nooit veranderd. We kennen onze klanten, zijn kritisch en precies.

Eigen werkplaats

Ons hart van de zaak? Dat is de werkplaats! Ons Guzzihart klopt al 40 jaar!

Kort de geschiedenis van

BCI Motorbikes in Vlijmen

In 1989 hebben we een nieuwe showroom gebouwd. Het magazijn werd uitgebreid en was gevuld met een grote onderdelenvoorraad, komende vanuit overnames van magazijnen van o.a. Willy van Gent en Greenib.

In 1998, hebben we op privé gronden moeten sluiten en gedeeltelijk onze voorraden verkocht. Het dealerschap werd beëindigd. De rest bleef. De werkplaats en de motoren hebben geduldig op ons gewacht! Na omzwervingen in ander vakgebied(IT netwerkdesign en consultancy), bleef het altijd “knagen”.

Uw Guzzi specialist


In 2003 zijn we weer een motorzaak begonnen met andere merken, maar daar lag ons hart niet. Het was toch Guzzi dat bleef trekken. Na dit uitstapje, kozen we weer voor Moto Guzzi. In stilte kochten we voorraden en motoren op en zijn toen weer opnieuw begonnen. Maar anders, geen dealer meer, veel restaureren en de motoren kunnen bouwen die wij willen bouwen.

Onze drijfveren zijn nooit veranderd, we kennen onze klanten, zijn kritisch en precies en het hart van de zaak? Dat is de werkplaats! Ons Guzzihart klopt al 40 jaar!

Wat klanten zeggen